Sommerhus rengøring  

ErhvervsrengøringRengøringsTeamet kan hjælpe dig med sommerhus rengøring både for private sommerhus ejere og udlejningsfirmaer. Her tilbyder vi en professionel rengøring, hvor vi følger en serviceplan som vi i fællesskab har udarbejdet. På den måde sikrer vi os, at dine ønsker imødekommes og rengøringen lever op til dine forventninger.

 

Her er et udpluk af vores services:  

  • Afstøvning af overflader f.eks. borde, stole, tv møbel, lamper m.m. 
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af toiletter, håndvaske, pudsning af spejle, opfyldning af sæbe, toiletpapir, papirhåndklæder og alm. håndklæder
  • Alle skraldespande vil blive tømt

 

Hos os er du i trygge hænder

For at opnå det bedste resultat, følger vi løbende op på vores rengøringsarbejde. Du vil derfor blive kontaktet af os med jævne mellemrum. Her taler vi om, hvordan rengøringen fungerer og om, der evt. skal ændres noget i serviceplanen. Det kunne eksempelvis være, at du har yderligere behov for hjælp, så vi fremover påtager os flere opgaver eller at du ønsker at skære ned i opgaverne.

 

Professionelt tilbud

Vi baserer vores priser ud fra antal kvadratmeter, hvad der skal gøres rent og hvor ofte du ønsker, at få gjort rent ved os. Alle vores priser er inkl. moms. Alt efter opgavens omfang, vil vi meget gerne arrangere et møde, hvor vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Herefter sender vi dig et uforpligtendetilbud. Kontakt os her for at aftale et møde.