RengøringsTeamets DNA

“For os handler det om, at tage hånd om hinanden og miljøet”

Vores medarbejdere skal have det godt og være glade for at arbejde hos os. Derfor arbejder vi sammen om, at skabe et godt arbejdsmiljø og komme med nye og bedre løsninger i dagligdagen.

Menneskelighed, personlighed og ejerskab er tre vigtige ting, som vi vægter højt. Vi er en menneskelig og rummelig virksomhed, her er plads til forskelligheder og plads til hver enkelt. Med andre ord, der er både plads til gruppen og individet. Det er fantastisk, når vores medarbejdere tager ejerskab i virksomheden, det gør os stolte og viser et højt arrangement. Så føler vi for alvor, at vi får sat det rigtige aftryk hos vores kunder. 

 

Vi spreder glæde 

Rengøring er ikke en sur pligt for os. Vi elsker det vi gør – vi elsker vores arbejde. Vi tror på, at vi hæver livs- og arbejdskvaliteten for vores kunder ved at levere gode rengøringsydelser, der forbedre indeklimaet. Vi ønsker at andre skal få del i vores glæde.

 

Et miljøvenligt valg  

Dagligt bliver vi i medierne mindet om, hvor vigtigt, det er at tage stilling til miljøet. Det har vi gjort, derfor anvender vi svanemærkede eller økologiske og biodynamiske rengøringsmidler.

Eftersom det ikke koster os mere at tage et miljøvenligt valg, ser vi heller ingen grund til, at vores kunder skal betale mere for det samme arbejde. For os er det mere vigtigt, at vi sammen tager et miljøvenligt valg og passer godt på miljøet.